Ingatlankereső

Ha ingatlant keres, kattintson ide!
Kinyit
Megye:
Település:
km

-tól-ig
-tól -ig
-tól -ig MFt


Társadalmi szerepvállalás

Ügyfeleink számára minõségi szolgáltatások nyújtását, az etikus üzleti magatartást elemi kötelességünknek érezzük. Elkötelezettségünk a transzparens, felelõs vállaltirányítás, a törvényes, áttekinthetõ és megismerhetõ mûködés mellett a társadalmat érintõ és foglalkoztató kérdések iránti fokozott érzékenységünkben és megnyilvánul. Tudatos és hosszú távú együttmûködésre törekszünk a civil szereplõkkel, helyi közösségekkel és valamennyi érintettünkkel.

Társadalmi szerepvállalásunk fontos részét képezi munkatársaink iránt érzett felelõsségünk is, melynek keretében foglalkoztatottjaink megtartását, a munkaerõ minõségének, a munkakörülményeinek fejlesztését célzó támogatásokat, programokat és kezdeményezéseket valósítunk meg. Ilyenek a különbözõ szakmai és kompetenciafejlesztõ képzéseink, a karriercéloknak megfelelõ szervezett, folyamatos tanulást és fejlõdést.

Felismertük: nem elég kiemelkedõ gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet.

Támogatói hitvallásunk
Igyekszünk megosztani erõforrásainkat azokkal, akik professzionális munkával, nagy szakértelemmel rendelkeznek, kivételes egyéni, illetve csapatteljesítményekre képesek.

Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!

Kultúra:
Örömmel támogatjuk mindazt, ami gazdagabbá, szebbé, értékesebbé teszi világunkat a kultúra területén. Szívesen állunk a legjobbak mellé, de fontos számunkra a pályakezdés nehézségeivel küzdõ fiatalok támogatása is. Ennek eredményeként született meg támogatási szerzõdésünk a Pannon Filharmonikusok Zenekar-ral

Sport:
A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelõ körülmények a felkészülés során. Ezek biztosításával támogatjuk a Pécsi Súlyemelõ Egyesület versenyzõit.