Ingatlankereső

Ha ingatlant keres, kattintson ide!
Kinyit
Megye:
Település:
km

-tól-ig
-tól -ig
-tól -ig MFt


Projektmenedzsment: gördülékeny és nyugodt építkezés

Projektmenedzsmenttel kevesebb stressz és beláthatóbb munka minden építkezés .
Elõfordult már az Ön cégénél, hogy elindítottak egy projektet, és azt nem sikerült a kitûzött határidõre, az elõirányzott költségkereten belül lezárni?

A folyamatosan megjelenõ újdonságok, szabályozások miatt, érdemes az elkészítendõ projektet (pl.: építkezés) menedzselni, elõre minden lépést megtervezni, hogy mit hogyan szeretnénk megvalósítani. Ehhez van szükség a projektmenedzsmentre, hisz így az elõre meghatározott idõre és költségekkel tudjuk véghez vinni a projektet.
 
“A projektmenedzsment az erõforrások szervezésével és azok irányításával foglalkozó szakterület, melynek célja, hogy az erõforrások által végzett munka eredményeként egy adott idõ- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a projekt céljai. “- Wikipédia
 
Ez a hivatalos meghatározás.

De mit jelent Önnek a projektmenedzsment?

Kevesebb streszt, nyugodtabb alvást, gördülékeny kivitelezést
Ebben segít Önnek a Pentz Kft. projektmenezdsment  szolgáltatása.

A Pentz Kft a projektmenedzseri tevékenységi területre 2009. december 1-vel bevezette az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minõségirányítási rendszert.


Az eredményközpontúság és a mûködési hatékonyság globális kényszere a projektmenedzsmentet - egyfajta sajátos "vállalkozási típusú" feladatok irányítására szakosodott speciális vezetõi tevékenységbõl - , napjainkra a szervezetek meghatározó vezetési paradigmájává tette.
A projektmenedzsment nem kizárólag komplex feladatok végrehajtásának, hanem a szervezeti és üzleti stratégiák megvalósításának alapvetõ eszközrendszere, egyszersmind a mûködés filozófiája.
A vállalatok, illetve az állam -és közigazgatás szervezetei legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket projektként valósítják meg.
 
A Pentz Kft. szakértõi és projektmenedzserei több hazai, illetve nemzetközi vállalat számára végzett projekt során felhalmozott gyakorlati tapasztalat és tudás birtokában állnak ügyfeleink rendelkezésére. Referenciáink között egyaránt megtalálható a kisebb összértékû projekttõl a jelentõs méretû  infrastrukturális óriás beruházásokig szinte minden volumen.

Önnek is könnyebb lenne, ha kevesebb ráfordítást kellene egy projektbe fektetnie?

A projektmenedzsment lényege éppen ebben található meg, hogy hogyan lehet megoldani, hogy egy projekt véghezvitele ne kerüljön plusz idõbe, illetve extra költségbe.

Az alábbi szolgáltatásaink nyújtanak segítséget abban, hogy projektjeik hatékony és kontrollálható folyamatok mentén mûködjenek:
  • Ügyfél oldali projektmenedzsment biztosítása, során tapasztalt tanácsadóink biztosítják a szakszerû projektvezetést.
  • Projektmenedzsment támogatása, egyebek mellett a következõ tevékenységekben:
    1. projektek definiálása
    2. projekt részletes megtervezése
    3. projektvezetés módszertan támogatása
Az építõipar területén végzünk projekt bonyolítást a tervezéstõl, a kivitelezésen át egészen az értékesítésig. Pénzintézeti partnereink, ügyfeleink segítségére vannak az adott fejlesztéseknél és a cégünkre is jellemzõ rugalmas ügyintézést végeznek.

A megbízás minõségi, szakszerû teljesítését felügyelõ és ügyfeleink érdekeit képviselõ műszaki ellenõrt ajánlunk, akivel együttmûködve végezzük tevékenységeinket.

A mûszaki ellenõrzés is elengedhetetlen része az építkezésnek, hisz nem elég megtervezni a  projekt lépéseit, a folyamatos ellenõrzés is része egy jól felépített projektmenedzsmentnek.

Olvasson többet a műszaki ellenõrzésrõl! Kattintson!

Társaságunk rendelkezik építési és tervezési felelõsségbiztosítással, mely egy felmerülõ kárigény esetén nyújt biztonságot megbízóinknak, vagy harmadik személynek.