Ingatlankereső

Ha ingatlant keres, kattintson ide!
Kinyit
Megye:
Település:
km









-tól-ig
-tól -ig
-tól -ig MFt


Minőségpolitikai nyilatkozat

A Pentz Kft. fontos célkitûzése ügyfeleink megelégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk jövedelmezõségének folyamatos fenntartása.
A szervezet törekszik a piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetõség szerint növekvõ részesedés megszerzésére.
Ezek a célkitûzések csak akkor érhetõk el, ha versenyképes, hibátlan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára a szerzõdésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával.
Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük.
Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.

A célkitûzések megvalósítása érdekében olyan eredményes minõségirányítási rendszert kívánunk fenntartani és fejleszteni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minõségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében ügyfeleink megelégedettségét.

A szervezet vezetés felelõsséget vállal azért, hogy a szolgáltatási tevékenységet az érvényes jogszabályi és hatósági elõírásoknak megfelelõen, ellenõrzött és felügyelt körülmények között végezzünk. Ehhez biztosítja a szükséges erõforrásokat.
A szolgáltatási tevékenység során végzett minden egyes folyamat a következõ munkafázis minõségét szolgálja. Valamennyi alkalmazottunk felelõs saját munkája minõségéért, a hibás szolgáltatások megakadályozásáért, illetve a nem megfelelõen végzett tevékenység megszüntetéséért.
 

Hosszú távú együttmûködési kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak szervezetünk minõségi célkitûzéseivel. Elvárjuk tõlük, hogy munkájukat a szervezet minõségügyi követelményeinek megfelelõen végezzék, és folyamatosan fejlesszék, hiszen tevékenységi láncolatunk szerves részét képezik.

A minõség fentartása és fejlesztése érdekében a vezetõség minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.
Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is.

Elvárjuk, hogy minden munkatársunk személyes tudásával és felelõsségével járuljon hozzá a fenti minõségpolitika megvalósításához és a társulat sikeréhez. 

Pécs, 2009-12-01