Ingatlankereső

Ha ingatlant keres, kattintson ide!
Kinyit
Megye:
Település:
km

-tól-ig
-tól -ig
-tól -ig MFt


Ingatlanfejlesztés

 
ingatlan, ingatlanfejlesztés pécs, ingatlan fejlesztésSzeretne egy jól jövedelmező, hosszú távú befektetést kötni?
Akkor fektesse ingatlanba a pénzét, vagy fejlessze meglévő ingatlanját a Pentz Kft. segítségével, ahol minden szükséges információt és segítséget megkaphat!
 

A Pentz Kft. segít Önnek!

Szakértői csoportja, a helyi és nemzetközi tapasztalatára építve teljes körű szolgáltatást kínál az ingatlan-befektetőknek, megkönnyítve ezzel a fejlesztések során felmerülő döntések meghozatalát.

Mit értünk ingatlanfejlesztés alatt és mit foglal magába pontosan?

 

Az Ingatlanszakmai- és Etikai kódex a következő képen fogalmazta ezt meg!

„Az ingatlan fejlesztés az, az ingatlan fejlesztő által, haszonszerzés céljából végzett műszaki gazdasági és jogi folyamat, tevékenység sorozat, amely során az eredeti ingatlan állapota megváltozik, értéke növekszik, piaci potenciálja, minősége javul a fizetőképes piaci kereslet kielégítése érdekében.

Az ingatlanfejlesztés történhet az ingatlan fejlesztő saját tőkéjével, saját kockázatára, nyereség elérése érdekében, vagy az ingatlan tulajdonos megbízásából, a megbízó kockázatra és finanszírozása mellett az ingatlan fejlesztő által irányítva jutalékért, és a megbízó számára biztosított nyereség érdekében.”


Ha ingatlanfejlesztésről van szó, akkor a Pentz Kft. is a fenti elveket tartja szem előtt, annak érdekében, hogy a szolgáltatás végén ügyfele minél elégedettebb legyen.

Mit tartalmaz pontosan a szolgáltatás?

1. Célkitűzés:
Első lépésként az Ön speciális igényeihez igazodva dolgozzuk ki a projekt paramétereit, amely kiterjed a helyszín, a méretezés, a létesítmények, a költségstruktúra, az időzítés és a költözés részleteire is.

2. Helyszín meghatározás:
ingatlan, ingatlan fejlesztés, helyszín meghatározásAz ingatlanpiaci, valamint a helyismeretünkre alapozva próbáljuk meg az Önnek legmegfelelőbb és a legjobb megközelíthetőséggel rendelkező ingatlant kiválasztani. Megvizsgáljuk a terület optimális hasznosításának lehetőségeit. Jogi szerződéseink (bérleti és tulajdon jogi) 100 %-osan garantáltak. Teljes körű szolgáltatásunk tartalmazza a terület megkeresésétől a megvásárlásig/kibérlésig terjedő időszakot, beleértve a szerződés feltételeinek letárgyalásának az időszakát is.

3. Engedélyeztetés:
Felkészült csapatunk biztosítja az önkormányzatoknál és a helyi hatóságoknál az összes szükséges engedély, beleértve a speciális használatra vonatkozó engedélyek beszerzését, valamint vállalja, hogy a működés megkezdéséig felmerülő problémákat megoldja.

4. Építés menedzsment:
építés, építkezés, építésmenedzsment, építés menedzsment, ingatlanSaját projekt és építési menedzsment csapataink segítségével felügyeljük a kivitelezési fázis minden területét, egészen az átadásig. Az elejétől a végéig megszervezzük a tendereztetést. A telek közművesítése és a gondos tervezés már a korai szakaszban megtörténik, hogy a kivitelezés ne szenvedhessen kárt a speciális helyi szabályozások miatt, valamint hogy az épület optimális hatásfokú használata és a hosszú távú üzemeltetés költségeinek minimálisra csökkentése megvalósuljon.

5. Vagyonkezelés:
A Pentz Kft. megszervezi a különböző vagyon elemek megvásárlását a legmodernebb üvegszálas hálózattal támogatott rendszerektől a kivitelezést felügyelő technológiákig.

6. Költségtervezés:
ingatlan, hitel, költségtervezésSzakértőkből álló csapatunk mindenre kiterjedő költségtervezési tanácsadó szolgáltatásokat nyújt, beleértve a részletes költségbecslést és előrejelzést, mely ugyanúgy vonatkozik bármilyen ingatlanfejlesztési területre, mint a gazdasági jelzőszámokra vagy a jövőbeni fejlődési lehetőségekre.

Mint tevékenységünk egyéb területein, itt is a befektetés hozama és megtérülése a legfőbb szempont, ezért igyekszünk megtalálni Önnek a legjövedelmezőbb ajánlatokat.

Tekintse meg referenciáinkat!
Ha pedig felkeltettük érdeklődését vagy csak további kérdése lenne, akkor lépjen velünk kapcsolatba!

A munkák finanszírozásához szeretne hitelt felvenni, vagy új ingatlanjára biztosítást kötni? Az sem probléma, mert a Pentz Kft. ezeken a területeken is minőségi szolgáltatással és megbízható, tapasztalt szakértői gárdával várja.