Ingatlankereső

Ha ingatlant keres, kattintson ide!
Kinyit
Megye:
Település:
km

-tól-ig
-tól -ig
-tól -ig MFt


Hitelközvetítés


Szeretné felújítani házát, és ehhez hitelre van szüksége?
Lakást vásárolna, de nem tudja, melyik bank nyújtaná a megfelelő kölcsönt?
Társasházhoz keres megfelelő finanszírozási formát?


Díjmentes hitelügyintézés a Pentz Kft-nél, nem csak vevők számára!

A Pentz Kft segítségével megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb hitelmegoldást, sorbanállás nélkül!

Milyen területeken tudunk segíteni?


Lakáshitel új és használt lakásra, Társasházi és “Panel Plusz” hitelek

Lakáshitel szolgáltatással már minden bank foglalkozik, és míg soknál alig érezhető különbség van, akadnak kiskapuk, plusz megoldások, amelyek egyedivé teszik az egyes bankok által nyújtott hitelt. A Pentz Kft felmérve ügyfelei lehetőségeit választja ki a legjobb megoldást kínáló hitelintézetet.

“A Panel Plusz Hitelprogram a lakóközösségek és a helyi önkormányzatok részére a panellakások energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának hitelből történő finanszírozásához biztosít kedvezményes hitellehetőséget.” 
Forrás: MFB


Jelzálog alapú szabad felhasználású hitelek, Lakáslízing

A jelzálog hitel során a középpontban a jelzálog helyezkedik el, ami általában nagyobb értékű tárgy, mint például autó, vagy egy ingatlan. Jelzáloghitel esetén az adott eszköz értékét kapjuk készhez, ezzel biztosítva a bank számára, hogyha nem tudjuk visszafizetni az összeget, akkor az adott tárgyat elveszítjük. Szabad felhasználás esetén, nincs kikötve, hogy mire használjuk fel az általunk íly módon felvett hitelt.

A lakáslízing során, az így vásárolt ingatlant használhatjuk, élhetünk benne, de havonta, meghatározott futamideig fizetni kell érte a törlesztőrészletet a bank számára.Mikro- és kivállalkozói hitelek

A mikro- és kisvállalkozói hitelek, mint nevükben is benne van, elsősorban kisebb vállalkozóknak, vállalatoknak nyújtanak kedvező feltételek mellett kölcsönt, mellyel elősegíthetik a felemelkedésüket.
Lakástakarékpénztár, Folyószámla, Hitelkártya

A lakástakarékpénztárak csak lakáscélú projektek segítése miatt jöttek létre. A piacinál alacsonyabb banki kamatokat fizet és a hitel kamatai is sokkal alacsonyabbak.

Pénzét nem kell otthon tartania, erre szolgálnak a folyószámlák, melyek segítségével könnyen megtakaríthat, átutalhat, nyomon követheti pénzügyi mozgását.

A hitelkártya az ügyfél által előre meghatározott összeget tartalmazza, amelyet szabadon elkölthet. A hitelkártyánál fontos tudni, hogy kamatot csak akkor számol fel, ha a havi elszámolás időpontjáig az igénybe vett összeget nem fizetjük vissza. Tehát előfordulhat, hogy rendelkezünk hitelkártyával, de ennek birtoklása számunkra semmi féle plusz költséggel nem jár.


Ha nem ért a hitelkezeléshez, számos problémába, akadályba ütközhet. A Pentz Kft segítségével könnyen juthat az Önnek leginkább előnyös lehetőséghez, kockázatok nélkül.

Kérdése van? Tanácsra lenne szüksége hitelügyekben? Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Kérje ingyenes tanácsadásunkat!
 

Partnerünk: