Ingatlankereső

Ha ingatlant keres, kattintson ide!
Kinyit
Megye:
Település:
km

-tól-ig
-tól -ig
-tól -ig MFt


Biztosítás ügyintézés


 
Fél attól, hogy
  • betörnek Önhöz, és elveszíti értéktárgyait?
  • balesetet szenved, és a kórházi kezelést nem tudja kifizetni?
  • összetöri kocsiját, és nincs ki fizesse a károkat?
Szeretné, ha ezek miatt nem kellene aggódnia, és biztonságban érezhetné magát: otthon, munkahelyén, vagy utazása közben?
 
Biztosítsa be magát minden helyzetre!

A Pentz Kft. személyre szabott biztosítási megoldásokat kínál az élet minden területén:

Lakás- és társasházbiztosítás
Életbiztosítás, Egészség- és balesetbiztosítás
Vállalkozói vagyonbiztosítások
Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, Casco
Utazás biztosítás
Felelősségbiztosítások


Lakás- és társasházbiztosítás


A lakásbiztosítás mindenkinél fontos szerepet kell, hogy kapjon, hisz így biztonságban tudhatjuk otthonunkat, azt a helyet, ahol élünk.
A lakásbiztosítási szerződéseket érdemes 3 évente felülvizsgálni, hisz egy társasház esetén 10-15 éve kötött biztosítás paraméterei már elavultak, de mégis azt kell betartani, ha probléma adódik, amíg ez nincs felülvizsgálva és újrakötve.


Életbiztosítás, Egészség- és balesetbiztosítás

Az életbiztosítás a leggyakrabban használt biztosítási forma, hiszen az egyes élethelyzetekre segít felkészülni. Az életbiztosítás a születéstől a halálig tarthat.

Egészség- és balesetbiztosítás több eshetőségre köthető, kisebb-nagyobb problémákra egyaránt. Ha van ilyen biztosítása, és megsérül, melynek következtében kórházba kerül, a biztosításának megfelelően kap pénzt.Vállalkozói vagyonbiztosítások

Nem csak magánszemélyek, hanem az egyes vállalatok is rendelkeznek ingatlannal, ingóságokkal, amelyeket szintén érdemes biztosítani, főleg akkor, ha olyan profilú a cég, ahol sok a veszélyforrás.


Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, CascoA kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, mint ahogyan a nevében is benne van, kötelező, az állam által előírt feladat. Ez a biztosítás egy Bónusz rendszerben működik, mely azt jelenti, hogy egy balesetmentes év után jobb besorolást kap gépjárművünk, mely kevesebb összegű kötelező biztosítást von maga után.

A Casco-t a gépjárművezetők szabadon választhatják annak érdekében, hogy megóvják gépkocsijukat. Tehát például kocsinkkal belemegyünk véletlenül egy másik kocsiba, de mi vagyunk a hibásak. Ha van Casco biztosításunk, akkor a mi kárunk is kifizetésre kerül.


Utazás biztosítás


Ha utazást tervezünk, akkor érdemes felkészülni az út során keletkezhető problémákra. Az utazásbiztosítást olyan utasok számára fejlesztették ki, akik külföldre utaznak, és szeretnék magukat az adott országban is biztonságban tudni. Az utazás biztosításba általában beletartozik a betegségbiztosítás, balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás stb.


Felelősségbiztosítások

Ekkor az általam okozott kárt téríti meg a biztosító, és nem kell saját magamnak megtéríteni az összeget.
Szeretne biztosítást kötni, de nem ismeri a piaci lehetőségeket, vagy nem tudja, hogy milyen szintű biztosítást kellene kötnie?